WIJ ZIJN ER VOOR U

FORZA AZURA -positief liberale partij in Gooik v.z.w.

Cypriaan Verhavertstraat 24
1755 GOOIK

WIJ GAAN DOOR !
0495318751
donaldstockmans@live.be

EVENEMENTEN

De lijst is leeg.

Nieuws

Optimaal gebruik maken van de bestaande voetwegen zoals opgenomen in de atlas der buurtwegen is een veel goedkopere oplossing.We hadden het reeds eerder over de noodzaak van een referendum of meer bepaald een volksraadpleging als de meest democratische manier om uit te wijzen of een...
<< 1 | 2 | 3

DRINGEND BERICHT: Wie probeert de Gooikenaar bij de neus te nemen in het ruilverkavelingsdossier?

03-12-2018 13:17

DRINGEND!!!!!


Een onverlaat is er in geslaagd de kwakkel dat de bezwaren tegen de ruilverkaveling ingediend dienen te worden tegen dinsdag 4 december ipv vrijdag 7 december, in Gooik te verspreiden als een lopend vuurtje.


Bedoeling van dergelijke nonsens is natuurlijk te bewerkstellingen dat zo weinig mogelijk Gooikenaars deze week nog de moeite zouden nemen om hun bezwaren op papier te zetten.

Rarara... wie zou hier kunnen achter zitten? 


Laat U bijgevolg niet ontmoedigen of intimideren en doe wat je wenst te doen: maak alsnog gebruik van uw recht om bezwaar aan te tekenen en neem terzake uw verantwoordelijkheid.

Dit kan nog perfect tot aanstaande vrijdag 7 december door uw bezwaren schriftelijk kenbaar te maken op het gemeentehuis. Dit kan perfect via het model bezwaarschrift dat FORZA AZURA samen met NV.A , GROEN en SP.A liet rond bedelen. 

Het is Nu of nooit!