WIJ ZIJN ER VOOR U

FORZA AZURA -positief liberale partij in Gooik v.z.w.

Cypriaan Verhavertstraat 24
1755 GOOIK

WIJ GAAN DOOR !
0495318751
donaldstockmans@live.be

EVENEMENTEN

De lijst is leeg.

Nieuws

Optimaal gebruik maken van de bestaande voetwegen zoals opgenomen in de atlas der buurtwegen is een veel goedkopere oplossing.We hadden het reeds eerder over de noodzaak van een referendum of meer bepaald een volksraadpleging als de meest democratische manier om uit te wijzen of een...
<< 1 | 2 | 3

AARZEL NIET LANGER EN TEKEN BEZWAAR AAN TEGEN DE GOOIKSE RUILVERKAVELING!

29-11-2018 22:48

Het is een echte schande te moeten vast stellen hoe de Gooikse bestuursmeerderheid in de aanloop van de verkiezingen het absoluut stilzwijgen bewaarde over het ruilverkavelingsproject om vervolgens onmiddellijk na deze verkiezingen op een drafje dit zelfde ruilverkavelingsproject door onze strot trachten te duwen.

Geen enkele infovergadering bood tijd en ruimte voor enig tegensprekelijk debat tussen bestuur en burger. Integendeel werd ons steeds weer de spreekwoordelijk opgewarmde en op den duur verzuurde soep opgediend.

Thans verwacht de bestuursmeerderheid van de Gooikse burger dat deze laatste na de zoveelste eenzijdige infovergadering deze overjaarse soep nog langer wenst te slikken.

Het is niet met de kwantiteit aan infovergaderingen dat men de wenselijkheid van het ruilverkavelingsproject te verdedigen heeft, wel met de mogelijkheid de burger een correcte inspraak te geven en rekening te houden met diens verwachtingen en verzuchtingen.

Het zijn tenslotte U en ik, de Gooikse burger die in zijn hoedanigheid van belastingbetaler het bedrag van 16,9 miljoen euro zal mogen ophoesten.

Daarom beste Gooikenaar, zorg deze maal eerst voor jezelf en de toekomst van de jeugd door niet langer deze pantomine te ondergaan.

U heeft nog tot 7 december aanstaande de tijd om uw verzuchtingen over het ruilverkavelingsproject kenbaar te maken.

Grijp dan ook je kans en geef een krachtig teken door bezwaar in te dienen tegen het ruilverkavelingsproject.

U kan daartoe gebruik maken van het modelbezwaarschrift dat recentelijk in uw brievenbus viel op initiatief van vier politieke partijen die in de strijd tegen de ruilverkaveling de handen in elkaar geslagen hebben: FORZA AZURA in samenwerking met NV.A , SP.A en GROEN

Over de negatieve adviezen van de Gooikse Milieuraad , de Gooikse Cultuurraad en Trage Wegen wordt uiteraard met geen woord gerept, laat staan dat er rekening wordt mee gehouden.


De VLM geniet ondertussen van een voorkooprecht dat het eigendomsrecht van de Gooikse burger volledig uitholt en miskent.


Slechts een paar hautaine Gooikse enkelingen wisten hieraan met de volle medewerking van de bestuursmeerderheid te ontsnappen, ondanks het negatief advies van de Landbouwraad.


Met andere woorden Gooikse koehandel op zijn best! 

Als er nu door de Gooikse burger niet gereageerd worden scheidt enkel een eenvoudig theekransje van zijne keizerlijke hoogheid en diens lakei met de bevoegde bevriende Minister ons van de verwezenljjking van dit monsterlijk project.


Laat je dus niet langer misleiden, maar doe wat je altijd al had willen doen: weg met die rotzooi van een ruilverkaveling!